Άμμων-Ρα - Αιγυπτιακό ωροσκόπιο

Άμμων-Ρα

Στο ζώδιο ανήκουν οι γεννημένοι: από 8 έως 21 Ιανουαρίου ή από 1 έως 11 Φεβρουαρίου

Ο Άμμωνας «κυριαρχούσε» την ώρα της γέννησής σας και σας χάρισε τον ήλιο, μια μοναδική πηγή ενέργειας, που σας κάνει να ξεχωρίζετε. Σας προίκισε με την καταπληκτική ικανότητα που σας επιτρέπει να «βλέπετε» βαθιά μέσα στην ψυχή των άλλων και να διακρίνετε τα ταλέντα, τις ανησυχίες αλλά και τις πραγματικές τους προθέσεις. Το γεγονός αυτό σας βοηθάει να διακρίνετε και να προσπερνάτε τις παγίδες.

Οι άλλοι σας αγαπούν, αφού μπορείτε να καθησυχάζετε τις αγωνίες τους και να καθοδηγείτε τα βήματά τους. Κάτω από την πανίσχυρη προστασία του πιο σημαντικού θεού της Αιγύπτου και χάρη στα ψυχικά χαρίσματά σας, μπορείτε να «πιάνετε» όλα όσα ξεφεύγουν από την κοινή λογική των θνητών.

Διαθέτετε το «δώρο» της ενόρασης και σπάνια πέφτετε έξω στις συμβουλές που δίνετε στους φίλους σας. Το χάρισμα αυτό, μπορεί να λειτουργήσει όμως και ανασταλτικά, από τη στιγμή που κανένας δεν έχει τη δυνατότητα να σας πει ένα αθώο ψέμα! Η άνεση και η συμπεριφορά σας «κατακτούν» τους άλλους που δεν αντιστέκονται στη γοητεία σας. Η γενναιοδωρία σας εντυπωσιάζει, αφού δεν ζητάτε ποτέ ανταλλάγματα σε όσα προσφέρετε. Το πάθος, χαρακτηρίζει τους έρωτές σας και ο μόνος εχθρός σας είναι η υπερβολή!

Είστε δυνατοί και αποτελεσματικοί, και οι άνθρωποι σάς αναζητούν για καθοδήγηση. Θέλετε να κάνετε καλό στους άλλους αλλά μπορεί να παρεμβαίνετε περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. Έχετε λαμπερή προσωπικότητα, αν και κάποιες φορές μπορεί να μην ξέρετε να διαχειριστείτε αυτή τη λάμψη.

Χρώματα: κίτρινο (αρσενικό), πορτοκαλί (θυληκό)
Ταιριάζει με τα: Ο Νείλος, Ώρος