Άνουβις - Αιγυπτιακό ωροσκόπιο

Άνουβις

Στο ζώδιο ανήκουν οι γεννημένοι: από 8 έως 27 Μαΐου ή από 29 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από την καλοσυνάτη παρουσία του Ανούμπις, διαθέτετε όλες τις δυνατότητες για να πετύχετε στη ζωή.

Δεν σας λείπουν το κουράγιο και η εσωτερική δύναμη που θα σας επιτρέψουν να κατατροπώσετε τα εμπόδια και να θριαμβεύσετε, πραγματοποιώντας επιθυμίες και φιλοδοξίες. Η νύχτα σας γοητεύει και ίσως αυτή να είναι η αιτία που αποδίδετε καλύτερα, εργαζόμενοι «στο σκοτάδι», μακριά από αδιάκριτα μάτια.

Είστε απαιτητικοί με τον εαυτό σας, σίγουρα περισσότερο από όσο είστε με τους άλλους. Η παρουσία σας υποδηλώνει μια βαθιά ευγένεια χαρακτήρα, ενώ με την καρδιά και το πνεύμα σας, αποπνέετε εμπιστοσύνη στο περιβάλλον σας. Έχετε το ιδιαίτερο εκείνο χάρισμα που σας επιτρέπει να αποκωδικοποιείτε τα μηνύματα που λαμβάνετε από τους ανθρώπους γύρω σας.

Για εσάς, η γλώσσα του σώματος δεν έχει μυστικά! Δείχνετε μια ιδιαίτερη έλξη στην «κρυφή» πλευρά των ανθρώπων και των καταστάσεων.
Είστε ικανοί να λύσετε τα πιο δύσκολα αινίγματα, τους πιο πολύπλοκους γρίφους! Η διαίσθησή σας είναι πανίσχυρη και η ευαισθησία σας, συχνά «καπελώνει» τη λογική.

Ο φόβος ότι μπορεί να πληγωθείτε ή να υποφέρετε, δεν σας αφήνει να δοθείτε ολοκληρωτικά στην αγάπη. Παραλύετε μπροστά στην ιδέα ότι δεν μπορείτε να καθορίσετε εσείς το μέλλον μιας σχέσης. Για να κερδίσετε την ευτυχία θα πρέπει να μάθετε να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας και να απολαμβάνετε το παρόν!

Άνθρωποι ιδιαίτερα δίκαια, δεν θέλετε με κανένα τρόπο να εκμεταλλευτείτε ή να σας εκμεταλλευτούν. Δεν ξεχνάτε εύκολα και είστε πολύ δημιουργικοί.

Λίγο μελαγχολικοί και κλειστοί χαρακτήρες, αρκετές φορές είστε αμετακίνητοι στις απόψεις σας. Δίνεστε στη σχέση σας με μεγάλο πάθος, αλλά όχι πάντα από την αρχή. Είστε οι πιο αποφασιστικοί του ζωδιακού, σίγουροι για τον εαυτό σας, με δυνατότητα να κρατάτε τον έλεγχο, κάτι που σας προσφέρει τον σεβασμό τον άλλων.

Χρώματα: Sienna (αρσενικό), πορφυρό (θηλυκό)
Ταιριάζει με τα: Μπαστέτ, Ίσις