Μπαστέτ - Αιγυπτιακό ωροσκόπιο

Μπαστέτ

Στο ζώδιο ανήκουν οι γεννημένοι: από 14 έως 28 Ιουλίου ή από 23 έως 27 Σεπτεμβρίου ή από 3 έως 17 Οκτωβρίου

Όσοι είχατε την τύχη να δείτε για πρώτη φορά το φως του ήλιου τις ημέρες της Μπαστέτ, είστε προικισμένοι με μια απαράμιλλη γοητεία που σας προσφέρει τεράστιες δυνατότητες επιτυχίας και κατακτήσεων!

Η παρουσία σας δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, ενώ στο πέρασμά σας μαγνητίζετε τους πάντες. Είστε αιώνιοι αναζητητές της αρμονίας και της ισορροπίας. Με την ευθύτητα του χαρακτήρα σας, την ανεπιτήδευτη ειλικρίνεια, το αίσθημα της δικαιοσύνης και την αγάπη για την τάξη, μετράτε παντού μόνο φίλους και θαυμαστές.

Σας αρέσει να ασχολείστε με τα μυστήρια της ζωής, ενώ, ακόμα και ο θάνατος αποτελεί αντικείμενο μελέτης για την ανήσυχη προσωπικότητά σας.

Διαθέτετε το χάρισμα της ενόρασης, που αρκετές φορές τρομάζει και εσάς τους ίδιους με τις εντυπωσιακές προβλέψεις σας! Σαν άκρως διαισθητικό άτομο καταφέρνετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων, αν και κάποιες στιγμές, εκείνοι σας…φοβούνται.

Η δίψα για αλήθεια και η δύναμη του πνεύματός σας, σας ωθούν στη σπουδή των μυστηρίων της ανθρώπινης ύπαρξης, αλλά και του σύμπαντος. Ακόμη και όταν αυτά σας τρομάζουν, δεν διστάζετε να «παίξετε» με τις κρυφές δυνάμεις, όπως έκανε και η Μπαστέτ, η αγγελιοφόρος των «κρυφών μηνυμάτων».

Η αφοσίωσή σας στην οικογένεια και η γενναιόδωρη φύση σας, συχνά σας κάνουν να παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Είναι σκόπιμο όμως, να συνηθίσετε στην ιδέα να φροντίζετε συχνότερα τον εαυτό σας. Άνθρωποι παθιασμένοι και με ισχυρή θέληση.

Φημίζεστε για την ανεξαρτησία σας και δεν θέλετε να σας καταπιέζουν και να σας βάζουν οι άλλοι στα καλούπια τους. Στα ερωτικά σας είστε ασταθείς, ενώ είστε ιδιαίτερα ζεστοί με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Πολλές φορές μπαίνετε σε συναισθηματικούς μπελάδες, ενώ στα επαγγελματικά δείχνετε ευελιξία, καταφέρνοντας να ξεφεύγετε όταν σας πιέσουν πολύ.

Είστε ασυγκράτητοι και παρορμητικοί, όταν σας αρέσει ή επιθυμείτε κάτι, ενώ πολλές φορές είστε τόσο δημιουργικοί που χάνετε… τη μπάλα από τα πολλά πλάνα.

Χρώματα: κίτρινο χρώμα της ώχρας (αρσενικό), γκρι (θηλυκό)
Ταιριάζει με τα: Σεχμέτ, Ώρος