Γκεμπ - Αιγυπτιακό ωροσκόπιο

Γκεμπ

Στο ζώδιο ανήκουν οι γεννημένοι: από 12 έως 29 Φεβρουαρίου ή από 20 έως 31 Αυγούστου

Ο Γκεμπ ήταν παρών στη γέννησή σας και σας προίκισε με μια γοητευτική φύση, μια υπερευαίσθητη ψυχή και μια εντυπωσιακή εμφάνιση! Δεν θα περάσετε ποτέ απαρατήρητοι από τα μάτια των άλλων, γεγονός που συχνά μπορεί να καταντάει ενοχλητικό, αφού δεν έχετε μάθει να λέτε συχνά «όχι».

Είστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσετε τους πάντες, να υποστηρίξετε τις απόψεις τους, να καλύψετε τις ανάγκες τους. Δίκαιοι, ευθείς και γενναιόδωροι, αποτελείτε το πρότυπο της καλοσύνης και συχνά γίνεστε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Στη πραγματικότητα, η ανιδιοτέλεια και η χαρά της προσφοράς σας κάνουν να ξεχνάτε τελείως τις δικές σας επιθυμίες και τις βασικές ανάγκες σας.

Ο Γκεμπ σας χαρίζει μια ανυπέρβλητη γλυκύτητα στις κινήσεις και τη συμπεριφορά σας. Ειρηνοποιοί και ιεραπόστολοι, ψάχνετε την αρμονία και αποφεύγετε την αυστηρότητα, που τη θεωρείτε τυραννία. Λατρεύετε την τρυφερότητα και τη γαλήνη. Χάρη στην πρακτική πλευρά του εαυτού σας, διαθέτετε σε επάρκεια το χάρισμα της οργάνωσης. Όποιο και αν είναι το αντίτιμο, εσείς θα κρατήσετε πάντα τις υποσχέσεις σας.

Αντίθετα, χάνετε τον έλεγχο, όταν οι άλλοι δεν είναι σωστοί απέναντί σας. Κερδίζετε με την πρώτη ματιά την εμπιστοσύνη του περιβάλλοντός σας και οι συνάνθρωποί σας ζητούν συχνά τις πολύτιμες συμβουλές σας. Είστε άνθρωποι λίγο αδύναμοι και πολλές φορές φοβάστε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που σας παρουσιάζονται.

Αποφεύγετε τις συγκρούσεις, γιατί δεν τις θεωρείτε απαραίτητες.  Έχετε ισχυρή σεξουαλικότητα, είστε σταθεροί και έμπιστοι, ακούτε υπομονετικά τους άλλους, όμως μπορεί ξαφνικά να εκραγείτε και εκεί –απλά- οι άλλοι καλύτερα να το βάλουν στα πόδια.

Χρώματα: Βιολετί (αρσενικό), ροζ (θηλυκό)
Ταιριάζει με τα: Σεθ, Ώρος