Ίσις - Αιγυπτιακό ωροσκόπιο

Ίσις

Στο ζώδιο ανήκουν οι γεννημένοι: από 11 έως 31 Μαρτίου ή από 18 έως 29 Οκτωβρίου ή από 19 έως 31 Δεκεμβρίου

Γεννηθήκατε κάτω από τα προστατευτικά φτερά της Ίσιδος. Η θεά της αγάπης σας προικίζει με απαράμιλλη χάρη, φυσικό ερωτισμό και μια βαθιά καλοσύνη.

Είστε πάντοτε έτοιμοι να θυσιαστείτε για να προσφέρετε τη βοήθειά σας στο τραυματισμένο περιστέρι, στο πονεμένο παιδί, στην ταλαιπωρημένη ψυχή. Πιστεύετε ότι όλα μπορούν να γίνουν όπως πρέπει, μέσα από τη δύναμη της αγάπης. Αναζητάτε την αρμονία με όλο σας το «είναι» και επιθυμείτε την τέλεια ένωση ψυχής και σώματος με το σύντροφό σας. Ονειρεύεστε τη δημιουργία ενός ιδανικού ζευγαριού, μακριά από ιδιοτέλειες, αντιθέσεις και αισθήματα καταπίεσης.

Ένα σπιτικό, σαν καταφύγιο για τις υπαρξιακές θύελλες. Ακόμα και όταν το ερωτικό πάθος φουντώνει εσωτερικά, εσείς εξωτερικεύετε τον έρωτά σας με απλότητα και γλυκύτητα. Έχετε τεράστια αποθέματα υπομονής, σεβασμού και αγάπης για τον πλησίον σας.

Η ηθική παίζει για εσάς το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή σας και δεν ανέχεστε την αχαριστία, την καταπίεση και το ψέμα. Συχνά θα ακούτε από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας ότι τους φέρνετε τύχη και είστε το «γούρι» τους! Η παρουσία σας αποπνέει ηρεμία και ασφάλεια στους άλλους. Από τη στιγμή όμως που θα πληγωθείτε από το ταίρι σας ή τους φίλους, «κλείνεστε στο καβούκι σας» και επουλώνετε τις πληγές σας ολομόναχοι. Με τη υπερηφάνεια και το ήθος που ταιριάζει σε μια θεότητα, όπως την Ίσιδα!

Άνθρωποι κοινωνικοί, αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα γεγονότα στα αισθηματικά σας και μπλέκεστε σε καταστάσεις ασυνήθιστες. Δύσκολα ικανοποιείστε και πολλές φορές ταλαιπωρείστε από μεγάλες εναλλαγές στη διάθεση σας. Ιδιαίτερα συντροφικοί και αγαπητοί στον κόσμο, πολλές φορές αγνοείτε το μέγεθος της αξίας σας.

Τα καταφέρνετε ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες και συνήθως επιτυγχάνετε εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Είστε τίμιοι, δίκαιοι και ιδεαλιστές, έχετε διαίσθηση και λογική και μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα σφαιρικά.

Χρώματα: Λευκό (άντρες) μπλέ (γυναίκες)
Ταιριάζει με τα: Όσιρις, Θωθ