Ο Νείλος - Αιγυπτιακό ωροσκόπιο

Ο Νείλος

Στο ζώδιο ανήκουν οι γεννημένοι: από 1 έως 7 Ιανουαρίου ή 18 έως 28 Ιουνίου ή 1 έως 7 Σεπτεμβρίου ή 18 έως 26 Νοεμβρίου

Αν είστε γεννημένοι κάτω από την προστασία του Νείλου, αναζητάτε την αρμονία του σώματος και του πνεύματος, που θα σας ενώνει με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Τρυφεροί αλλά και παθιασμένοι, ψάχνετε ασταμάτητα για το άλλο σας μισό, με κριτήρια την ψυχική ομορφιά, τη διάνοια και την πνευματικότητα. Αισθάνεστε απαίσια όταν έχετε να αντιμετωπίσετε την ασχήμια, τη βλακεία και την κακία. Το γεγονός αυτό σας ωθεί να ονειρεύεστε ένα καλύτερο κόσμο και σας παρασύρει σε μια εικονική πραγματικότητα που τη «ζείτε» με το δικό σας τρόπο.

Εκτός όμως από τα παραμύθια, έχετε μεγάλο ταλέντο στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Με το χιούμορ και τη φαντασία σας, κατακτάτε και το πιο δύσκολο ακροατήριο. Παρόλο που η ευαισθησία σας είναι μεγάλη, η ικανότητά σας να ελέγχετε τον εαυτό σας, σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε σωστά τις δύσκολες καταστάσεις. Η διαίσθησή σας, σας βοηθάει να ανακαλύπτετε τα πρόσωπα αλλά και τους τόπους που σας φέρνουν τύχη. Η προσωπικότητά σας είναι πλούσια και λαμπερή.

Κυριολεκτικά «μαγνητίζετε» τους άλλους, που επιβραβεύουν την υπομονή σας και σας υπενθυμίζουν το ιδιαίτερο χάρισμά σας στην επικοινωνία. Με τη καλοσυνάτη συμπεριφορά σας, μπορείτε ακόμα να λειτουργήσετε σαν ένας θαυμάσιος σύμβουλος στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, και όχι μόνο. Είστε πρόσωπα ευχάριστα με δεκτικότητα και υπομονή. Ξεχωρίζετε εύκολα το καλό από το κακό, ενώ στις σχέσεις σας είστε σταθεροί, αν και κάποιες φορές απρόβλεπτοι. Στη ζωή σας απολαμβάνετε συνήθως αφθονία και θεωρείστε τυχεροί.

Χρώματα: Βαθύ κόκκινο (αρσενικό), βαθύ μπλέ (θυληκό)
Ταιριάζει με τα : Άμμων-Ρα, Σεθ