Όσιρις - Αιγυπτιακό ωροσκόπιο

Όσιρις

Στο ζώδιο ανήκουν οι γεννημένοι: από 1 έως 10 Μαρτίου ή 27 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

Σαν «γνήσια παιδιά» του Όσιρη, είστε προικισμένοι με τις μυστικές γνώσεις που είναι καταγραμμένες στο συλλογικό ασυνείδητο. Σκοπός σας είναι να τις μεταδώσετε και να τις αναδείξετε σε συνειδητό επίπεδο. Με αυτή την έννοια, έχετε να φέρετε εις πέρας μια πραγματική κοσμική αποστολή.

Για να τα καταφέρετε, έχετε σαν όπλο τα ταλέντα σας, τις εσωτερικές δυνάμεις σας και την ίδια τη δυναμική ύπαρξή σας! Απόδειξη, ότι οι άλλοι θεωρούν ότι έχετε απαντήσεις για όλα, σε όλους τους τομείς! Ακόμα και αν πιστεύετε ότι οι γνώσεις σας δεν είναι αρκετές, θα τις αποκτήσετε με τον χρόνο, μέσα από παρατηρήσεις αλλά και από πολύτιμες εμπειρίες. Είστε από τη φύση σας δυναμικοί, αλλά συγχρόνως και ευαίσθητοι.

Ρίχνεστε με ενθουσιασμό σε νέες περιπέτειες και λατρεύετε τις δυνατές συγκινήσεις. Στα «σταυροδρόμια» της ζωής ή απέναντι στον ανταγωνισμό, σκέφτεστε πολύ προτού να ανακαλύψετε την κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε ή για να περάσετε στη δράση. Σας συμβαίνει συχνά να περιμένετε τον τελευταίο δευτερόλεπτο για να αντιδράσετε, με οδηγό το ένστικτό σας. Η επιτυχία και η αναγνώριση δημιουργεί ζήλιες και πολέμιους. Διαισθητικά όμως γνωρίζετε να ξεχωρίζετε και να κρατάτε κοντά σας τα πρόσωπα εκείνα που μπορείτε να εμπιστευθείτε.

Είστε ανεκτικοί απέναντι στους άλλους, και δεν σας αρέσει να μιλάτε πολύ για την προσωπική σας ζωή. Είστε ιδιαίτερα κλειστοί και συναισθηματικοί τύποι αλλά η ζωή σας τείνει να σημαδεύεται από έντονα γεγονότα. Συνήθως αποκτάτε μεγάλη δύναμη και εξουσία, ενώ μπορεί να σας ενδιαφέρει η μεταφυσική.  Πολύ καλοί ερευνητές, αλλά στα προσωπικά σας έχετε την τάση να γίνεστε συναισθηματικά δύσκολοι και ακατανόητοι.

Χρώματα: κίτρινο (αρσενικό), πράσινο (θυληκό)
Ταιριάζει με τα: Θωθ, Ίσις