Σεχμέτ - Αιγυπτιακό ωροσκόπιο

Σεχμέτ

Στο ζώδιο ανήκουν οι γεννημένοι: από 29 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου ή από 31 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου

Με την υποστήριξη της Σεχμέτ, είναι βέβαιο ότι διαθέτετε σε αφθονία τις δυνατότητες για να πείθετε αλλά και να κατευθύνετε τους άλλους.

Εξάλλου ποιος θα τολμούσε να αμφισβητήσει τις δυνάμεις σας; Η εικόνα του λιονταριού, του βασιλέα της ζούγκλας, που «βγάζετε» προς τα έξω, κάνει τους άλλους να σας θεωρούν απρόβλεπτους, αυστηρούς και -ίσως- επιθετικούς. Δείχνετε ότι είστε σκληροί, τόσο απέναντι στους άλλους, όσο και στον ίδιο τον εαυτό σας.

Και είναι αλήθεια, ότι συχνά παραγκωνίζετε τις επιθυμίες σας, μπροστά στην ανάγκη να «συμμορφωθείτε» με τις επιταγές μιας στείρας και ανάλγητης ηθικής τάξης. Αυταρχικοί και απόλυτοι, προσπαθείτε με την επιβολή της δύναμης να επιβάλετε τις απόψεις και τις αξίες σας.

Σας κατηγορούν ότι ενεργείτε δίχως οίκτο, στην πραγματικότητα όμως δεν αντέχετε τις ανειλικρινείς σχέσεις και τις «έωλες» καταστάσεις. Στον δικό σας κόσμο δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις και συμβιβασμοί. Το λευκό είναι λευκό και το μαύρο είναι μαύρο! Διαισθητικοί και παρατηρητικοί, βγάζετε άμεσα τα δικά σας συμπεράσματα για ανθρώπους και καταστάσεις. Για εσάς, το στοιχείο του απρόβλεπτου δεν υφίσταται.

Η προσωπικότητά σας είναι δυναμική και απόλυτη, ωστόσο δεν είναι εύκολο στους άλλους να σας πλησιάσουν με άνεση. Προσπαθήστε να αποβάλετε το αίσθημα του ανικανοποίητου και προσθέστε στη ζωή σας περισσότερη κατανόηση, που θα σας βοηθήσει να απορρίψετε ένα μέρος της τελειομανίας σας!

Ιδιαίτερα παθιασμένοι άνθρωποι, θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί μπορεί το πάθος σας αυτό να αποβεί καταστροφικό, όπως και ο θυμός σας τον οποίο πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε σωστά. Είστε πολύ δραστήριοι και τα πάτε εκπληκτικά στον αθλητισμό ή οπουδήποτε υπάρχει ανταγωνισμός.

Πετυχαίνετε στη ζωή σας και κατορθώνετε να φτάσετε στην κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας. Η ενεργητική σας φύση δίνει στους άλλους το νόημα της ζωής και ενδυναμώνει τους πιο αδύναμους. Είστε διανοητικοί, επιδέξιοι, και απεριόριστα αισιόδοξοι με φαντασία. Είστε εύγλωττοι και ικανοί να γονατίσετε έναν αντίπαλο.

Χρώματα: πράσινο (αρσενικό), τυρκουάζ (θηλυκό)
Ταιριάζει με τα: Μπαστέτ, Γκεμπ