Σεθ - Αιγυπτιακό ωροσκόπιο

Σεθ

Στο ζώδιο ανήκουν οι γεννημένοι: από 28 Μαΐου έως 18 Ιουνίου ή από 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Η ανεξάρτητη και φιλελεύθερη φύση σας, συχνά προκαλεί θύελλες! Έχετε την ικανότητα να κυριαρχείτε σε ανθρώπους και καταστάσεις, για να επιβάλετε τις απόψεις σας. Δεν αντέχετε την απραξία, τη στασιμότητα και τον συντηρητισμό.

Σας ενοχλεί αφάνταστα κάθε μορφή εξουσίας, ή επιβολής θεσμών και νόμων που αντιτίθενται στις ιδέες σας. Ουσιαστικά, είστε η προσωποποίηση του «επαναστάτη χωρίς αιτία». Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σας αντισταθεί, από τη στιγμή που αποφασίσετε ότι αποτελεί τροχοπέδη για την εξέλιξή σας.

Θα κάνετε τα πάντα για να κερδίσετε τη μάχη με το εμπόδιο. Στη συνέχεια ωστόσο, θα ανακαλύψετε μια νέα πρόκληση και θα ξαναντυθείτε στο «χακί» για να τη συντρίψετε! Αν σας γοητεύει η εξουσία, θα χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα για να την κατακτήσετε.

Η ζωή σας επιφυλάσσει αρκετές «μάχες», ερωτικές ή επαγγελματικές που δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε, αφού ουσιαστικά εσείς ζείτε και αναπνέετε μέσα από αυτές! Η σταθερότητα έρχεται συνήθως αργά, μετά από σημαντικές περιπέτειες. Λατρεύετε την ελευθερία και ο σύντροφός σας θα πρέπει να έχει ανάλογες απόψεις για να καταφέρετε να συμβιώσετε.

Κατά βάθος, νιώθετε ότι δεν έχετε ανάγκη από τους άλλους, αφού μπορείτε να βασίζεστε μόνο στον εαυτό σας. Η μοναξιά δεν σας ενοχλεί, αντίθετα, μέσα από αυτή παίρνετε τα καλύτερα μαθήματα της ζωής. Ότι κάνετε, το κάνετε συνειδητοποιημένα και κανένας δεν μπορεί να σας κατηγορήσει για αφέλεια!

Στο κάτω-κάτω είστε οπαδοί της τελειότητας και το αποδεικνύετε σε κάθε σας κίνηση! Ιδιαίτερα παθιασμένοι, γεννημένοι για να ζήσετε μεγάλες συγκινήσεις, πολλές φορές δεν θα αποφύγετε τις μεγάλες συγκρούσεις. Δεν είστε και πολύ εύκολοι χαρακτήρες, αλλά μπορείτε να είστε πολύ καλή παρέα για τους άλλους.

Στην πραγματικότητα, όμως, όσο επικοινωνιακοί και να δείχνετε, τελικά ζείτε στο δικό σας κόσμο. Χαρακτηρίζεστε από βιασύνη, που θα πρέπει να μάθετε να τη χειραγωγείτε.

Χρώματα: τυρκουάζ (αρσενικό), μαύρο (γυναικείο)
Ταιριάζει με τα: Γκεμπ, ο Νείλος