Θωθ - Αιγυπτιακό ωροσκόπιο

Θωθ

Στο ζώδιο ανήκουν οι γεννημένοι: από 1 έως 19 Απριλίου ή από 8 έως 17 Νοεμβρίου

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από την προστασία του Θωθ, έχετε στο «πετσί σας» το ρόλο του αρχηγού και -κυρίως- του καθοδηγητή. «Αριστοκράτες» στην καρδιά και το πνεύμα, με πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Η πανίσχυρη διαίσθησή σας, αλλά και μια βαθύτερη εσωτερική δύναμη, σας επιτρέπουν να έχετε μια σφαιρική άποψη των πραγμάτων και να ενεργείτε με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Οι στόχοι σας είναι ξεκάθαροι, όπως και οι τρόποι που χρησιμοποιείτε για να τους πετύχετε.

Δυναμικοί και παθιασμένοι, ενθουσιώδεις και παρορμητικοί, δεν διστάζετε μπροστά στο ρίσκο ή ακόμα και τον κίνδυνο! Μάλιστα, αρκετά συχνά ξεπερνάτε τα όριά σας χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!.. Κανένας δεν μπορεί να σας κατηγορήσει για υπέρβαση, αφού φροντίζετε ώστε οι ενέργειές σας να μη θίγουν τα συμφέροντα ή την ελευθερία των άλλων. Η ανάγκη να πλαισιώνεστε από άτομα έξυπνα και αυθεντικά είναι εμφανής, ωστόσο δεν επιτρέπετε σε κανένα να σας «καπελώσει» και γνωρίζετε πολύ καλά πώς να «βάζετε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του».

Είστε ένας «μάγος» του πνεύματος. Η ενόραση, η σοφία και η εγκράτεια χαρακτηρίζουν κάθε βήμα σας. Γνωρίζετε πολύ καλά τη σημασία κάθε λέξης, και συχνά «παίζετε» με τα λόγια που χρησιμοποιείτε. Ο διάλογος και γενικότερα η επικοινωνία αποτελούν το πιο δυνατό σημείο σας. Δεν είναι τυχαίο ότι μαγνητίζετε τον κόσμο με τον λόγο σας και αποκτάτε συνεχώς νέους θαυμαστές!

Είστε άνθρωποι ιδιαίτερα δημιουργικοί, με ενδιαφέροντα με πολύ καλές σχέσεις με τον κόσμο. Σας αρέσει να μαθαίνετε, να ενημερώνεστε και να ταξιδεύετε. Έχετε μία ιδιαίτερη περιέργεια για τους ανθρώπους και θέλετε να τους γνωρίσετε, ενώ στις σχέσεις σας αντιμετωπίζετε πολλές φορές προβλήματα, γιατί δεν βλέπετε τα πράγματα όπως ο υπόλοιπος κόσμος, ενώ δεν κατέχετε και τόσο την «τέχνη του έρωτα».

Παρόλα αυτά είστε ιδιαίτερα ευχάριστοι και σας αρέσουν οι εγκεφαλικοί τύποι. Είστε ακριβείς και ικανοί να λύνετε κάθε πρόβλημα, πολύ οργανωτικοί, αλλά θα παρατήσετε τα πάντα, αν δεχτείτε μία καλύτερη προσφορά.

Χρώματα: ροζ (αρσενικό), λευκό (θηλυκό)
Ταιριάζει με τα: Ίσις, Μπαστέτ