Δίδυμοι - Ταιριάζει ερωτικά με τα υπόλοιπα ζώδια

Δίδυμοι είναι όσοι γεννήθηκαν από 22 Μαίου έως 21 Ιουνίου

Η σημερινή πρόβλεψη του ζωδίου: Εναλλαγές ή κάποια αστάθεια στον τρόπο σκέψης ή εύκολη αλλαγή απόψεων πολύ πιθανό να σας οδηγήσει σε κάποια μορφή παρεξηγήσεων με τους...

Οι ερωτικές σχέσεις του Διδύμου με τα άλλα ζώδιαΔίδυμοι με Κριός
Ο Κριός πιστεύει ότι οι Δίδυμοι είναι αντισεξουαλικοί και μαζί του μπορεί να κάνει μόνο συζητήσεις. Οι Δίδυμοι αγαπούν την ανάλυση και το χιούμορ. Ο Κριός θα κάνει υπομονή μέχρι να βαρεθεί και να φύγει. Θα πιστέψει κιόλας ότι δεν χρειάζεται να παλέψει για να κατακτήσει το στόχο του. Είναι μία σχέση που είναι όχι μόνο ασυνήθιστη αλλά και παράδοξη.

Δίδυμοι με Ταύρος
Ο Ταύρος απαιτεί από τους Διδύμους πίστη, σταθερότητα και καλό σεξ.Οι Δίδυμοι δεν φημίζονται για την πίστη τους και δεν τους ενδιαφέρει αν έχουν δύο τρεις ή περισσότερους συντρόφους. Ο Ταύρος είναι πιο σταθερός, διαφορετικός και δεν ανέχεται τέτοιες καταστάσεις. Οι Δίδυμοι δε τον βρίσκουν πολύ βαρετό, καθόλου ρομαντικό και έτσι δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Συμπέρασμα, οι αρχές αυτών των ατόμων είναι πολύ διαφορετικές και η επιτυχημένη ένωση είναι πολύ δύσκολη.

Δίδυμοι με Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι για να συνυπάρξουν πρέπει να καταλάβουνε για ποιό σκοπό έχουν αυτή τη σχέση. Έχουνε και οι δυό πολύ φαντασία, είναι έξυπνοι αλλά δεν ξέρουν να βάζουν στόχους. Για αυτούς η καθημερινότητα και η προγραμματισμένη ζωή είναι κάτι ανέφικτο. Συμπέρασμα, λίγο δύσκολο να διαρκέσει αυτή η σχέση.

Δίδυμοι με Καρκίνος
Οι Δίδυμοι αγαπούν την ελευθερία, αναζητούν μονίμως το σεξ, ενώ ο Καρκίνος είναι τρυφερός και συναισθηματικός και θέλει συνεχώς να νιώθει ασφαλής και αποκλειστικότητα. Και οι δυό πρέπει να κάνουν φοβερές υποχωρήσεις για να μεόνουν έστω και λίγο μαζί. Συμπέρασμα, είναι δύσκολο εώς ακατόρθωτο να μείνουν αυτά τα δύο άτομα μαζί.

Δίδυμοι με Λέων
Ο Λέων θέλει πίστη και αφοσίωση Οι Δίδυμοι θέλουν ο Λέων να υποτάσσεται πράγμα αδύνατον για τον δεύτερο. Στην αρχή βέβαια του αρέσουν του Λέωντα τα παιχνίδια και η διασκέδαση που προσφέρουν οι Δίδυμοι. Οι Δίδυμοι δείχνουν ότι υποτάσσονται όμως χρησιμοποιούν την πανουργία και την διπλωματία για να υποσκελίσουν τον Λέωντα. Συμπέρασμα, ο Λέων θα φύγει πολύ γρήγορα.

Δίδυμοι με Παρθένος
Αυτή η σχέση από την αρχή είναι καταδικασμένη. Η τελειομανία των Παρθένων εκνευρίζει αφάνταστα τους Διδύμους. Πνευματικά επικοινωνούν ικανοποιητικά.Οι Παρθένοι θέλουνε σταθερό σεξ, πίστη και αγάπη, κάτι που αποκλείεται να προσφέρουν οι Δίδυμοι. Συμπέρασμα, άλλο ένα ζώδιο που δεν μπορεί να κάνει με τους Διδύμους.

Δίδυμοι με Ζυγός
Είναι από τα λίγα ζώδια ο Ζυγός που μπορεί να ταιριάξει με ένα Δίδυμο. Κυρίως η πνευματική επαφή είναι εκείνη που τους κάνει να περνάνε ώρες ατελείωτες μαζί. Το σεξ είναι πληκτικό μεταξύ τους. Ο Ζυγός είναι εκείνος που πρέπει να καθοδηγεί τη σχέση και είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τους Διδύμους να λειτουργήσουν και συναισθηματικά. Συμπέρασμα, το μοναδικό ζώδιο με το οποίο μπορούν να λειτουργήσουν οι Δίδυμοι.

Δίδυμοι με Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι άτομο με τάσεις κτητικότητας και απαιτητικό. Οι Δίδυμοι είναι ανεξάρτητοι και ο Σκορπιός δεν θα δεχτεί ποτέ αυτή την ανεξαρτησία. Όσοι ανήκουν στους Διδύμους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εκρηκτικότητα του Σκορπιού. Συμπέρασμα, ο Σκορπιός θα χτυπήσει και θα φύγει.

Δίδυμοι με Τοξότης
Μια ιδιόρρυθμη σχέση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων. Επειδή και ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και δεν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά, οι Δίδυμοι νιώθουν συνεχώς αστάθεια και ανησυχία. Ταιριάζουν πολύ στο σεξ αλλά ο Τοξότης δεν μπορεί να δεχτεί τις αλλαγές των Διδύμων. Συμπέρασμα, σχέση απρόβλεπτη, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Δίδυμοι με Αιγόκερως
Οι Δίδυμοι με τον εγωισμό που διαθέτουν δεν μπορούν να δεχτούν την ψυχρή λογική και τον ατομισμό του Αιγόκερου. Ενώ ο δεύτερος θέλει αφοσίωση οι Δίδυμοι δεν δέχονται να του δώσουν. Στο σεξ είναι αταίριαστοι. Συμπέρασμα, δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν αυτά τα ζώδια.

Δίδυμοι με Υδροχόος
Και τα δύο αυτά ζώδια αναζητούν την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την αυτονομία. Ο Υδροχόος τρελαίνετε για τους Διδύμους γιατί τους θεωρεί απρόβλεπτους. Το σεξ μπορεί να είναι καταπληκτικό όταν και οι δύο προσπαθήσουν να είναι ο ένας για τον άλλο. Συμπέρασμα, είναι μια σχέση που μπορεί να έχει μέλλον.

Δίδυμοι με Ιχθείς
Οι Δίδυμοι είναι δύσκολο να δώσουν αυτά που ζητούν οι Υχθύες. Οι δεύτεροι δεν μπορούν την ανεξαρτησία των Διδύμων. Τους αρέσουν τα απρόβλεπτα, τα ευχάριστα και τα παιχνίδια των Διδύμων. Συμπέρασμα, πολύ δύσκολο να ταιριάξουν αυτά τα άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

loading...
ADnow

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

loading...
ADnow