Αιγόκερως - ερωτικά χαρακτηριστικά

Αιγόκερως είναι όσοι γεννήθηκαν από 22 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου

Η σημερινή πρόβλεψη του ζωδίου: Οι ζεστές οικογενειακές σχέσεις και οι θερμές προσωπικές και κοινωνικές επαφές προβάλλουν έντονες αυτή την περίοδο. Είναι η κατάλληλη...

Τα ερωτικά χαρακτηριστικά του ζωδίου Αιγόκερως

Εάν πραγματικά θέλετε να προβάλετε την εικόνα σας περισσότερο, τότε θα πρέπει να βρείτε χρόνο για να χωνέψετε τα παρακάτω. Είστε πολύ φιλόπονος, δουλεύετε πολύ σκληρά, και είστε ένας αναζητητής φιλόδοξων σκοπών. Πιστεύετε στην ιερότητα του γάμου, στην αποταμίευση χρημάτων για τα γηρατειά, φροντίζετε όλους στην οικογένεια και είστε ένας καλός και σωστός πολίτης στην κοινωνία που ζείτε.

Αλλά, αν ελπίζετε να μαγεύεσετε έναν ονειρώδη εραστή, θα πρέπει να μάθετε να ξεφεύγετε από τη σοβαρή πλευρά της ζωής κάπου - κάπου, εκτός βέβαια κι αν έχετε βάλει στο μάτι άλλο Αιγόκερω.
Το πρόβλημα είναι ότι όλα τα καλά σημεία σας, και υπάρχουν πολλά, φαίνετε να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα όταν ασκείτε την πλανευτική τέχνη του έρωτα. Ακόμα κι αν νοιώθετε κάποια στιγμιαία έλξη για κάποιον, μερικές φορές ντρέπεστε να το δείξετε και αρχίζετε να μιλάτε για τιμές και μετοχές. Δεν θα σας έκανε κακό ν' αφήσετε τον εαυτό σας λίγο ελεύθερο πότε - πότε, και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε αν σας κριτικάρουν μόνο και μόνο επειδή φλερτάρετε με κάποιον που σας έλκει. Σκεφτείτε μόνο τι χάνετε, γιατί δεν μπορείτε να ζείτε μόνο για τη δουλειά.

Ίσως να ανησυχείτε ότι οι συμβουλές που σας δίνονται είναι για να γίνετε λιγότερο πρακτικός και πιο ονειροπαρμένος, αλλά αυτό που προτείνω είναι να προσθέσετε μερικά προσόντα στα ήδη υπάρχοντα. Προσπαθήστε να αναπτύξετε την αίσθηση του χιούμορ προς τη ζωή, σταματήστε να είστε ο αιώνιος απαισιόδοξος, και κοιτάξτε τη ζωή πιο αισιόδοξα. Αυτό που χρειάζεστε γύρω σας είναι μερικοί φίλοι τοξότες για να σας δείξουν πως! Εκτός από αυτό, εφ' όσον σας απασχολεί τι θα συμβεί όταν γεράσετε, δεν θα ήταν ωραίο να ξέρετε ότι βρήκατε τον τέλειο εραστή των ονείρων σας για να μοιραστεί μαζί σας το κάθε τι στα γηρατειά σας;

Η ζωή του Αιγόκερου υποτίθεται ότι καλυτερεύει μετά την ηλικία των τριάντα, και αν ακόμα έχετε απογοητευθεί με τους εραστές που είχατε στο παρελθόν, εξασκείτε τη νέα σας αισιοδοξία και θα βρείτε την τέλεια αδερφή ψυχή (αν δεν την έχετε βρει) πιο γρήγορα απ' ότι νομίζετε.