Ιχθείς - Ταιριάζει ερωτικά με τα υπόλοιπα ζώδια

Ιχθείς είναι όσοι γεννήθηκαν από 20 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου

Η σημερινή πρόβλεψη του ζωδίου: Οι ανταγωνιστικές, επιθετικές και σεξουαλικές ορμές σας διεγείρονται ενώ η ψυχραιμία δεν είναι χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Δεν...

Οι ερωτικές σχέσεις του Ιχθύ με τα άλλα ζώδια

Ιχθείς με Κριός
Ο Κριός θέλει να συναναστρέφεται πάντα με ιχθύες. Του αρέσει πολύ η εξυπνάδα του Ιχθύ. Πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν μια πολύ καλή σχέση διότι οι Ιχθύες έχουνε καλπάζουσα φαντασία και στις πρωτοβουλίες και στις δραστηριότητες και στο σεξ. Ένας κριός δεν θα φύγει ποτέ από ένα Ιχθύ. Ο δεύτερος όμως θα είναι πάντα παραπονούμενος. Συμπέρασμα, Ιχθύες μην παραπονιέστε απλά απολαύστε τη σχέση.

Ιχθείς με Ταύρος
Ο Ταυρός ξελογιάζετε από τον Υχθύ αλλά τον θεωρεί ελαφρόμυαλο και απρόβλεπτο. Ο Ιχθύς πάλι τον θεωρεί ρουτινιάρη. Η αστάθεια του Ιχθύ εκνευρίζει τον Ταύρο που είναι σταθερός. Για να διατηρηθεί αυτή η σχέση πρέπει κάποιος πάντα να υποχωρεί.Συμπέρασμα μάλλον η σχέση αυτή είναι μια ουτοπία.

Ιχθείς με Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι δύσκολο να δώσουν αυτά που ζητούν οι Υχθύες. Οι δεύτεροι δεν μπορούν την ανεξαρτησία των Διδύμων. Τους αρέσουν τα απρόβλεπτα, τα ευχάριστα και τα παιχνίδια των Διδύμων. Συμπέρασμα, πολύ δύσκολο να ταιριάξουν αυτά τα άτομα.

Ιχθείς με Καρκίνος
Σχέση δυνατή με αμοιβαία αγάπη, πίστη και αφοσίωση. Ιδανικό ζευγάρι για τη ζωή και τον έρωτα. Γεμάτοι ευαισθησίες και τρυφερότητα. Ο Ιχθύς πρέπει να προσέξει σε αυτή τη σχέση να μην πάθει εξάρτηση και να παραπονιέται, δεν υπάρχει λόγος. Συμπέρασμα, σχέση με αγάπη και πάθος και ένα πολύ καλό μέλλον.

Ιχθείς με Λέων
Ο Λέωντας δεν μπορεί να δεχθεί την πονηράδα του Ιχθύ γιατί είναι ωμός και απόλυτος. Δεν του αρέσει να τον παγιδεύουν, νιώθει πολύ περήφανος για τέτοια πράγματα. Ο Ιχθύς είναι παιχνιδιάρης και ευκίνητος. Συμπέρασμα, ο Λέωντας θα φύγει πρίν αρχίσει καλά καλά η σχέση.

Ιχθείς με Παρθένος
Αυτή η σχέση είναι πολύ δύσκολο να έχει μέλλον. Αυτά τα άτομα είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες. Οι Ιχθύες έχουν συνεχώς αναστάτωση από τα πάθη τους, ενώ ο Παρθένος είναι ψύχραιμος. Οι Ιχθύες θέλουν ψυχική επαφή, ο παρθένος προσφέρει αφοσίωση, δύο διαφορετικοί κόσμοι. Συμπέρασμα, ψυχρότητα και συναίσθημα δεν συμβαδίζουν.

Ιχθείς με Ζυγός
Ο Ζυγός είναι λογικός, ο Ιχθύς υπερβολικός. Ο Ζυγός θεωρεί τους Ιχθύες ύπουλους. Δεν αντέχει τον τρόπο σκέψεις των Ιχθύων. Μέχρι και στο σεξ ο Ιχθύς θα κάνει τα παιχνίδια του τα πονηρά κάντι που δεν αρέσει στο Ζυγό. Συμπέρασμα, στην αρχή όλα θα φαίνονται καλά όμως αυτή η σχέση δεν μπορεί να κρατήσει.

Ιχθείς με Σκορπιός
Θετικοί και οι δύο, συναισθηματικοί. Το σεξ ότι το καλύτερο. Έχουν πολλά να δώσουν ο ένας στον άλλο.Φτάνει να ηρεμήσουν λίγο από τη ζήλια τους. Οι Ιχθύες μπορούν να ηρεμούν τους Σκορπιούς και ο Σκορπιός μπορεί να απολαμβάνει. Συμπέρασμα, δοκιμάστε αυτή τη σχέση θα πετύχει.

Ιχθείς με Τοξότης
Ο Τοξότης δεν μπορεί τους συναισθηματικούς Ιχθύες, ενώ ο Ιχθύς παθαίνει συναισθηματική εξάρτηση. Ο Τοξότης στην αρχή πιστεύει πως στα πολλά λόγια που λένε οι Ιχθύες και αφού δούνε ότι αλλάζουν γνώμη συνεχώς απορρίπτουν αυτή τη σχέση. Ακόμη και στο σεξ οι Ιχθύες θέλουν το πάθος ενώ οι Τοξότες την εκτόνωση. Συμπέρασμα, σχέση χωρίς μέλλον.

Ιχθείς με Αιγόκερως
Μόνο στο σεξ μπορεί να ευδοκιμήσει αυτή η σχέση. Οι Ιχθύες προσπαθούν μόνιμα να εξαπατήσουν τους Αιγόκερους. Ό Αιγόκερος όμως δεν τα σηκώνει αυτά. Στην αρχή θα το βρίσκει διασκεδαστικό αλλά μετά θα το θεωρεί προσβολή. Συμπέρασμα, οι Ιχθύες μπορούνε να κρατήσουν τον Αιγόκερο μόνο με έρωτα.

Ιχθείς με Υδροχόος
Οι Υδροχόοι πάντα θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε αυτή την σχέση και δεν δέχονται το παραμικρό λάθος. Οι Ιχθύες προσπαθούν πάντα να κοροϊδέψουν τους Υδροχόους. Οι Υδροχόοι εκνευρίζονται με αυτό και ακόμα με το πόσο συναισθηματικοί είναι οι Ιχθύες. Συμπέρασμα, ότι λάθος και αν γίνετε από τη μεριά του Ιχθύ, έφτασε στο τέλος την σχέση.

Ιχθείς με Ιχθείς
Σε αυτή τη σχέση θα υπάρχει πάντα μεγάλη σύγχυση. Τα λόγια πολλά, οι πράξεις λίγες, μπορεί στον έρωτα να είναι ευτυχισμένοι και να ζούν ένα πραγματικό όνειρο, αλλά πάντα σε αυτή τη σχέση θα κυριαρχεί μια ασαφείς κατάσταση. Σε περίπτωση που εμφανιστεί τρίτο 'άτομο στη σχέση το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό. Συμπέρασμα, αβεβαιότητα, σύγχυση και σχέση στην ουσία ανύπαρκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

loading...
ADnow

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

loading...
ADnow