Καρκίνος - Ταιριάζει ερωτικά με τα υπόλοιπα ζώδια

Καρκίνος είναι όσοι γεννήθηκαν από 22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου

Η σημερινή πρόβλεψη του ζωδίου: Τείνετε να αισθάνεστε κλεισμένοι με τον εαυτό σας ή μπλοκαρισμένοι από κάποιους άλλους ανθρώπους τώρα, σαν να μην μπορείτε να...

Οι ερωτικές σχέσεις του Καρκίνου με τα άλλα ζώδιαΚαρκίνος με Κριός
Ο Κριός δεν μπορεί τις υπερευαισθησίες και ο Καρκίνος, δεν μπορεί να καταλάβει την απάθεια και την ψυχρότητα πάνω στην ευαισθησία. Ο Κριός μπορεί να απολαύσει μόνο το σεξ όπου ο Καρκίνος μπορεί να ανταποκριθεί. Ο Καρκίνος θεωρεί τον Κριό ορμητικό και αδιάκριτο. Στην αρχή θα είναι μία σχέση φλογερή, πολύ δύσκολο όμως να κρατήσει μία τέτοια σχέση με αποτέλεσμα ο Καρκίνος να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει μή μπορώντας να καταλάβει τον Κριό.

Καρκίνος με Ταύρος
Ο Κριός όταν κάνει μια σχέση με τον Ταύρο θα είναι πολύ ταιριαστή σχέση ειδικά στο σεξουαλικό.Ο Ταύρος βέβαια δεν θέλει μόνο το σεξ, τη φωτιά και το πάθος που θέλει ο Κριός. Θέλει ηρεμία και σταθερότητα, ενώ ο παρορμητικός Κριός μπορεί να τα βρίσκει αυτά βαρετά. Θεωρεί και τον Ταύρο δεδομένο γιατί ο Ταύρος δεν φεύγει εύκολα από μία σχέση. Αποτέλεσμα, για να κρατηθεί αυτή η σχέση ο Ταύρος πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση.

Καρκίνος με Δίδυμοι
Ο Καρκίνος είναι τρυφερός και συναισθηματικός και θέλει συνεχώς να νιώθει ασφαλής και αποκλειστικότητα ενώ οι Δίδυμοι αγαπούν την ελευθερία, αναζητούν μονίμως το σεξ. Και οι δυό πρέπει να κάνουν φοβερές υποχωρήσεις για να μείνουν έστω και λίγο μαζί. Συμπέρασμα, είναι δύσκολο εώς ακατόρθωτο να μείνουν αυτά τα δύο άτομα μαζί.

Καρκίνος με Λέων
Φοβερός συνδυασμός με πολλά υπέρ. Ο Καρκίνος πάντα δίνει στο Λέωντα ότι ζητήσει. Του συμπαραστέκεται , του είναι πιστός, τον αφήνει να έχει την αρχηγία και όσο για το σεξ είναι γεμάτο πάθος και φαντασία. Συμπέρασμα, μιά ερωτική ένωση που θα σας μείνει αξέχαστη.

Καρκίνος με Παρθένος
Συνήθως οι Παρθένοι φέρονται ψυχρά στους Καρκίνους και τότε ο Καρκίνος πληγώνεται ανεπανόρθωτα. Αν καταλάβουν και οι δύο πόσο μεγάλα αποθέματα αγάπης και ευαισθησίας έχουνε, θα κάνουν την τέλεια και ιδανική σχέση.Ακόμα και στο σεξ θα είναι αχώριστοι. Συμπέρασμα, εκμεταλλευτείτε αυτή τη σχέση.

Καρκίνος με Ζυγός
Ο Ζυγός όσο νιώθει την πίεση του καρκίνου θέλει να ξεφύγει.Ο Καρκίνος θέλει πολύ διπλωματία για να πείσει το Ζυγό ότι μπορούν να περάσουν υπέροχα μαζί. Όταν ο Ζυγός καταλάβει πόσο καλά μπορεί να περάσει με ένα Καρκίνο τότε θα δωθεί άνευ όρων. Συμπέρασμα, αν μπορούσαν να καταλάβουν πόσο καλά θα περνούσαν μαζί δεν θα χώριζαν ποτέ.

Καρκίνος με Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ανεξάρτητος και εκδικητικός, όμως έχει βαθιά αγάπη και κατανόηση κάτι που τρελαίνει τον Καρκίνο. Αμοιβαία αγάπη λοιπόν, έντονο και αισθησιακό σεξ...τι άλλο καλύτερο;Συμπέρασμα, μια σχέση φοβερή που σίγουρα μπορεί να έχει μέλλον.

Καρκίνος με Τοξότης
Η αστάθεια του Τοξότη και η ανεξαρτησία χτυπάνε στα νεύρα τον Καρκίνο. Ο Τοξότης πάλι δεν μπορεί τόση αγάπη, φροντίδα και οικογενειακή θαλπωρή. Όσο για το σεξ σίγουρα δεν πρόκειται να το απολαύσουν με αυτές τις καταστάσεις. Συμπέρασμα, από το να βγάλετε τα μαχαίρια καλύτερα χωρίστε.

Καρκίνος με Αιγόκερως
Τα δύο άτομα αυτά μπορούν να κάνουν μια σχέση απόλυτα ευτυχισμένη. Ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλον και στον έρωτα αλλά και στις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής.Ο Αιγόκερος είναι πρακτικός και έχει απαιτήσεις και ο Καρκίνος έχει να δώσει πολλά από συναίσθημα και πνεύμα. Και οι δύο ξέρουν τι θέλουν. Συμπέρασμα, ο ένας αναπληρώνει τον άλλο.

Καρκίνος με Υδροχόος
Ο Υδροχόος ως συνήθως με την ψυχρή λογική κτυπά στα νεύρα του καρκίνου που θέλει εξάρτηση από τη σχέση. Ο συναισθηματικός Καρκίνος δίδεται ολόψυχα αλλά αυτή η παγερότητα του Υδροχόου και ο ατομισμός του γκρεμίζει ότι ωραίο έχει ο Καρκίνος. Συμπέρασμα, Ο Υδροχόος θα χάσει πολλά από τον Καρκίνο.

Καρκίνος με Ιχθείς
Σχέση δυνατή με αμοιβαία αγάπη, πίστη και αφοσίωση. Ιδανικό ζευγάρι για τη ζωή και τον έρωτα. Γεμάτοι ευαισθησίες και τρυφερότητα. Ο Ιχθύς πρέπει να προσέξει σε αυτή τη σχέση να μην πάθει εξάρτηση και να παραπονιέται, δεν υπάρχει λόγος. Συμπέρασμα, σχέση με αγάπη και πάθος και ένα πολύ καλό μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

loading...
ADnow

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

loading...
ADnow