Καρκίνος - ερωτικά χαρακτηριστικά

Καρκίνος είναι όσοι γεννήθηκαν από 22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου

Η σημερινή πρόβλεψη του ζωδίου: Τείνετε να αισθάνεστε κλεισμένοι με τον εαυτό σας ή μπλοκαρισμένοι από κάποιους άλλους ανθρώπους τώρα, σαν να μην μπορείτε να...

Τα ερωτικά χαρακτηριστικά του ζωδίου Καρκίνος

Είναι φυσιολογικό να νοιώθετε ότι λίγη Σεληνιακή τρέλα είναι βασική στη ζωή όλων. Πιστεύετε ότι εφ' όσον είστε ένα τόσο ευαίσθητο ρομαντικό άτομο, δεν υπάρχει στον κόσμο ο εραστής που να μην γοητευτεί από τα θέλγητρά σας. Περιμένετε όμως, έχετε καταφέρει να προσθέσετε το στοιχείο που πάντα σας περιγράφει δύστροπο και σαν κάποιον που όταν δεν θέλει να αντιμετωπίσει κάτι ή κάποιον κρύβεται μέσα στο καβούκι του. Σας βολεύει να ξεχνάτε ότι μερικές φορές είστε περισσότερο απ' ότι πρέπει προσκολλημένος και προστατευτικός προς τους ανθρώπους που αγαπάτε και ότι όταν βρίσκεστε σε κακή διάθεση είστε σίγουρα πολύ εκνευριστικός.

Είναι ανώφελο να προσπαθείτε να ξεφεύγετε, λέγοντας ότι επειδή η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας, είστε δικαιολογημένος γι' αυτές τις διακυμάνσεις της διάθεσής σας, γιατί το έχουμε ξανακούσει. Εκτός τούτου, δεν παραδίδονται όλοι οι Καρκίνοι στις άσχημες διαθέσεις, αυτές μπορούν να ελέγχονται αν πραγματικά το επιθυμείτε. Έτσι αν θέλετε να γοητεύσετε τον εραστή των ονείρων σας ο οποίος μισεί κάθε μορφή αρνητικότητας, θα ήταν σοφό να αλλάξετε τον σύντροφό σας γρήγορα.

Το θαυμάσιο με σας είναι ότι όταν ερωτεύεστε θέλετε αληθινά να κάνετε τα πάντα για να νοιώθει ο σύντροφός σας ευτυχισμένος και άνετος. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο γεγονός ότι είστε πραγματικά το πιο οικιακό Ζώδιο του Ζωδιακού και ότι άνδρες και γυναίκες Καβούρια απολαμβάνουν να φτιάχνουν ένα σπιτικό για τον σύντροφό τους. Έχετε συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ασφάλεια και αποταμιεύετε για τις δύσκολες μέρες που μπορεί να έρθουν, και δεν ερωτοτροπείτε αν δεν έχετε Ωροσκόπο Δίδυμο. Αφάνταστα συναισθηματικός, δεν σας αρέσει να πετάτε τα ερωτικά γράμματα ή τα μικρά δώρα που σας θυμίζουν το παρελθόν. Προσέχετε όμως να μην μπλεχθείτε με έναν αληθινά ζηλιάρη εραστή θα έχετε προβλήματα χωρίς λόγο. Ποτέ μην χάνετε τους τρυφερούς στοργικούς σας τρόπους γιατί είναι ευλογία σ' αυτόν τον σκληρό κόσμο, αλλά θυμάστε επίσης ότι τα αισθήματά σας μερικές φορές θα πληγωθούν.

Μερικές φορές η ευαισθησία σας μπορεί να σας οδηγήσει στο άσχετο άτομο πιστεύοντας προφανώς ότι εσείς και μόνο μπορείτε να του υποδείξετε τα σφάλματα του παρελθόντος τους, και να τους οδηγείτε σ' ένα ευτυχισμένο μονοπάτι. Πολλοί Καρκίνοι προσπαθούν να είναι μητέρα, πατέρας και εραστής κι αυτό εύκολα μπορεί να σας δημιουργήσει απελπισία και μοναξιά. Χρειάζεστε κάποιον ισοδύναμο και στο κρεβάτι και έξω από αυτό. Κάποιον που να έχει ένα ώμο τόσο δυνατό όσο και εσείς όταν τα πράγματα βαίνουν άσχημα και που να σας κάνει να γελάτε τις μέρες που νοιώθετε κατάθλιψη. Σ' ανταπόδοση θα είστε και σεις ο τέλειος εραστής των ονείρων και δεν θα θέλετε ποτέ να περιπλανιέστε.