Λέων - ερωτικά χαρακτηριστικά

Λέων είναι όσοι γεννήθηκαν από 23 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου

Η σημερινή πρόβλεψη του ζωδίου: Μια καλή εποχή για ταξίδια, επαγγελματικές ή οποιεσδήποτε άλλες συμφωνίες. Θα ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα τα οποία είναι μέρος...

Τα ερωτικά χαρακτηριστικά του ζωδίου Λέων

Ποτέ δεν υποτιμάτε τη δύναμη της αγάπης αλλά μερικές φορές δημιουργείτε πρόβλημα γιατί πιστεύετε αληθινά ότι είναι το καθήκον σας. Δεν παρακαλάτε για τρυφερότητα και λατρεία όχι, απλά το απαιτείτε, και αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι το λάθος σας, ιδιαίτερα αν έρθετε αντιμέτωπος με έναν άλλο Λέοντα που ψάχνει για το ίδιο πράγμα.

Είστε κάποιος που έχει μια από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες, όμως η γατούλα μπορεί να γίνει ένα φοβερό λιοντάρι, και τότε δεν είστε καθόλου διασκεδαστικός.
Μερικές φορές είστε ανίκανος να αφήσετε κάποιον άλλο να είναι ο αρχηγός και αυτό είναι πολύ - πολύ βαρετό. Βεβαίως είστε γεννημένος αρχηγός και όλοι γνωρίζουμε ότι είστε γεμάτος χάρη, θαυμάσιος οικοδεσπότης, αφάνταστα εγκάρδιος γενναιόδωρος φίλος και περιπαθής και φλογερός εραστής αλλά αυτά είναι αρκετά. Δεν είναι απαραίτητο να αρχίσετε να κρύβετε τη λάμψη σας (αν είναι δυνατόν), αλλά δεν θα σας έκανε κακό να είστε λιγότερο πομπώδης, και να ενδιαφέρεστε περισσότερο να κάνετε φιλοφρονήσεις αντί να τις δέχεστε. Επίσης θα πρέπει να σταματήσετε να είστε τόσο αυταρχικός, ιδιαίτερα εάν είστε γυναίκα Λέων, γιατί θα είναι εύκολο να απωθείτε τον άντρα που προσπαθείτε να σαγηνεύσετε.

Εάν ερωτευτείτε έναν σταθερό, σοβαρό δουλευταρά εραστή θα ήταν καλύτερο να μάθετε να μετριάζετε τους υπερβολικούς σας τρόπους. Βέβαια θέλετε να εντυπωσιάσετε τον καινούργιο εραστή αλλά παρακαλώ, όχι εις βάρος της τράπεζά σας. Θα θέλετε να ξοδεύετε ακόμα περισσότερα για τα ρούχα στο βεστιάριο σας, να αγοράσετε το πιο ακριβό άρωμα ή κολόνια ξυρίσματος, και μετά, πριν ακόμα γνωριστείτε καλά, θα αρχίσετε να αγοράζετε τα πιο ακριβά δώρα. Τα χρήματα του Λέοντα ξοδεύονται εύκολα, κάτι που ο διευθυντής της τράπεζάς του γνωρίζει πολύ καλά.

Κυβερνήτης ο Ήλιος, οι δυνατές του ακτίνες έχουν οριστικά επηρεάσει τη λαμπερή σας προσωπικότητα, μπορείτε να είστε πολύ διασκεδαστικός, ακούραστος και ευχάριστος εραστής που απολαμβάνει επίσης να δίνει ευχαρίστηση. Είναι καιρός να καταλάβετε ότι η λαμπερή σας προσωπικότητα είναι ένα δώρο από μόνο του. Είναι πολύ θαυμάσιο να βρίσκετε κανείς με κάποιον γεννημένο στο Ζώδιό σας, αλλά μόνο μέχρι τη στιγμή που αρχίζετε να δίνετε διαταγές, τότε πολύ άνθρωποι αρχίζουν να σας αποφεύγουν. Εξαρτάτε από σας. Να είστε αρχηγός αναμφιβόλως, αλλά για αλλαγή μην αντιπαθείτε κάποιον που σας λέει τι να κάνετε, ιδιαίτερα εάν συμβαίνει να είναι σωστός.