Παρθένος - ερωτικά χαρακτηριστικά

Στο ζώδιο Παρθένος ανήκουν όσοι γεννήθηκαν από 24 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου

Η σημερινή πρόβλεψη του ζωδίου: Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα, σας φαίνονται αγγαρεία ή τουλάχιστον συναισθηματικά περιοριστικά και ίσως νιώσετε προσωρινά πεσμένοι...

Τα ερωτικά χαρακτηριστικά του ζωδίου Παρθένος

Το πρόβλημα με σας είναι ότι συχνά κάνετε τόση αυτοκριτική που μερικές φορές αισθάνεστε ότι δεν θα είστε ποτέ ικανός να σαγηνεύσετε τον εραστή τον ονείρων που έχετε διαλέξει, και εδώ είναι που πέφτετε έξω.

Στο θέμα του έρωτα μπορείτε να είστε τόσο αποπλανητικός όσο οποιοσδήποτε άλλος, αρκεί να σταματήσετε να ανησυχείτε για τη γνώμη των ανθρώπων αν τύχει και χαλαρώσετε λίγο περισσότερο.
Η Παρθένος είναι το "Ζώδιο της υπηρεσίας" και είναι καιρός να υπηρετήσετε τον εαυτό σας λίγο καλύτερα. Είναι σχεδόν σαν να ήρθατε στον κόσμο ανησυχώντας για το τι θα συμβεί αργότερα. Έχετε μια θαυμάσια έξυπνη αίσθηση χιούμορ όταν αποφασίζετε να το δείξετε, αλλά μερικές φορές εκφράζεται λίγο ψυχρά και ήρεμα. Ακόμα κι έτσι, κάτω από την ψυχρή συμπεριφορά μπορεί να υπάρχει μια φλογερή καρδιά, και χρειάζεται το κατάλληλο άτομο για να ανάψει τη φωτιά. Είστε βέβαια απίστευτα εκλεκτικός και δεν θα υπήρχε τίποτα το μεμπτό σ' αυτό, αν δεν υπερβάλλατε.

Προσπαθήστε να μην κρίνετε κάποιον βιαστικά, γιατί ακόμα κι αν έχετε μεγάλη δύναμη κριτικής, είναι πιθανόν να κάνετε λάθη μερικές φορές. Αν επαναστατήσετε και δεν αλλάξετε κάποιες όψεις της προσωπικότητάς σας ίσως δείτε ότι χάνετε πολλά, ειδικά αν φοβίσετε τον άνδρα ή την γυναίκα που απεγνωσμένα προσπαθείτε να έλξετε. Δεν χρειάζεται να είστε ψυχρός σαν πάγος επειδή φοβάστε να αφήσετε κάποιον να καταλάβει πως αισθάνεστε μήπως και σας παρεξηγήσει. Εάν το άλλο άτομο σας συναντά για πρώτη φορά, πως περιμένετε να αντιληφθεί ότι βρίσκεστε σε μια από τις ενδοσκοπικές σας διαθέσεις;

Πιθανώς να είστε το πιο πειθαρχημένο απ' όλα τα Ζώδια, αλλά δεν περιμένετε βέβαια να είστε τελείως πειθαρχημένος όταν ασκείτε την πλανευτική τέχνη του έρωτα. Οι παλιοί κανόνες πρέπει να ξεχαστούν για λίγο αν ελπίζετε να πάρετε αυτό που θέλετε. Έτσι από τώρα και στο εξής αποφασίστε να ξεχάσετε την κριτική. Κοιτάξτε τη ζωή με έναν πιο αισιόδοξο αέρα και μην τρομάζετε τόσο όταν την επόμενη φορά κάποιος προσπαθήσει να σας ρίξει, ιδιαίτερα αν αρέσει και σε σας.