Σκορπιός - Ταιριάζει ερωτικά με τα υπόλοιπα ζώδια

Σκορπιός είναι όσοι γεννήθηκαν από 23 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου

Η σημερινή πρόβλεψη του ζωδίου: Εσωτερική αρμονία και μια αίσθηση συνύπαρξης σε ικανοποιητικό βαθμό με τα γεγονότα και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα...

Οι ερωτικές σχέσεις του Σκορπιού με τα άλλα ζώδιαΣκορπιός με Κριός
Ο Κριός λέει "θέλεις πόλεμο;" Ευχαριστώ θα πάρω γιατί έχει φλόγα. Ο Σκορπιός τρελαίνεται με το πάθος του Κριού και σκέφτεσαι κατά πόσο ο Κριός θα προσέξει τη συμπεριφορά του. Όσο πιο πολύ συναισθηματικός είναι ο Κριός τόσο λιγότερο θυμό και όρεξη για εκδίκηση θα έχει ο Κριός. Όσο για το σεξ, είναι η καλύτερη ερωτική ένωση. Αν μη τι άλλο θα απολαύσουν τον έρωτα τους.Συμπέρασμα ας προσέξει ο Κριός να είναι πιο συναισθηματικός για να κρατήσει τη φλόγα που του αρέσει.

Σκορπιός με Ταύρος
Ο Ταύρος μπορεί να μην συμφωνεί ποτέ με ένα Σκορπιό, αλλά επειδή ο δεύτερος δίνει πολύ αγάπη και είναι και τολμηρός στον έρωτα, ο Ταύρος παγιδεύεται σε αυτή τη σχέση. Μπορεί η σχέση τους να είναι ανακατεμένη αλλά μαζί δημιουργούν. Συμπέρασμα, δοκιμάστε να μείνετε μαζί και θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Σκορπιός με Δίδυμοι
Ο Σκορπιός είναι άτομο με τάσεις κτητικότητας και απαιτητικό. Οι Δίδυμοι είναι ανεξάρτητοι και ο Σκορπιός δεν θα δεχτεί ποτέ αυτή την ανεξαρτησία. Όσοι ανήκουν στους Διδύμους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εκρηκτικότητα του Σκορπιού. Συμπέρασμα, ο Σκορπιός θα κτυπήσει και θα φύγει.

Σκορπιός με Καρκίνος
Ο Σκορπιός είναι ανεξάρτητος και εκδικητικός, όμως έχει βαθιά αγάπη και κατανόηση κάτι που τρελαίνει τον Καρκίνο. Αμοιβαία αγάπη λοιπόν, έντονο και αισθησιακό σεξ...τι άλλο καλύτερο;Συμπέρασμα, μια σχέση φοβερή που σίγουρα μπορεί να έχει μέλλον.

Σκορπιός με Λέων
Εδώ υπάρχει θέμα υποχώρησης. Κανένας δεν υποχωρεί και δεν συμβιβάζετε. Στο σεξ είναι όλα τέλεια. Ο Σκορπιός απαιτεί σεβασμό αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση. Συμπέρασμα, Σκορπιός ισχυρογνώμων, Λέων το ίδιο οπότε η σχέση θα αποτύχει.

Σκορπιός με Παρθένος
Ο Σκορπιος είμαι σεξομανής, ο παρθένος μάλλον δεν νοιάζετε για το σεξ και εκει μάλλον χαλάει η συνταγή για μια καλή σχέση. Η τολμηρότητα του Σκορπιού και ο πουροτανισμός του Παρθένου συγκρούονται. Αν ο Παρθένος εκτός από αγάπη και κατανόηση δώσει και σεξ στο Σκορπιό τότε ο Σκορπιός θα είναι πιστός και αφοσιωμένος. Συμπέρασμα, ο Παρθένος πρέπει να συμβιβαστεί.

Σκορπιός με Ζυγός
Ο Ζυγός έχει λεπτούς τρόπους και συγκρούεται με την τραχύτητα του Σκορπιού. Παρόλο που μπορούν να έχουν μαι ολοκληρωτική σχέση, οι συγκρούσεις τους είναι μεγάλες. Στο σεξ όμως, είναι και οι δυο αισθησιακοί και νιώθουν τον έρωτα πραγματικά. Συμπέρασμα, καλή σχέση με πιθανότητες καλής συμβίωσης.

Σκορπιός με Σκορπιός
Είναι και οι δύο φλογεροί, είναι και οι δύο καχύποπτοι. Είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουν αυτά τα άτομα γιατί ο ένας θα κατηγορεί τον άλλο και δεν θα υποχωρεί κανείς. Το σεξ μεταξύ τους θα είναι ανεπανάληπτο, όμως στα καθημερινά δεν θα μπορέσουν να βρουν τη χρυσή τομή. Συμπέρασμα, μάλλον ανώφελο.

Σκορπιός με Τοξότης
Δύο άτομα με διαφορετικές ανάγκες. Ο Τοξότης θέλει ελευθερία, ο Σκορπιός δέσμευση. Όσο είναι καινούρια η σχέση, ο Τοξότης είναι ενθουσιασμένος, όταν αρχίσει όμως να κουράζετε αδιαφορεί.Ο Σκορπιός τότε ψάχνει τρόπο να τον εκδικηθεί. Συμπέρασμα, η εκδίκηση του Σκορπιού πονάει.

Σκορπιός με Αιγόκερως
Αυτά τα άτομα θα μπορούσαν να κάνουν μια πολύ δυναμική σχέση που να κρατήσει για πάντα. Φτάνει να καταλάβουν και να αναζητούν τα ίδια πράγματα, Μπορούν!!! Όσο για το σεξ μπορούν να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές. Συμπέρασμα, ο Αιγόκερος θέλει, ο Σκορπιός το αποδέχεται(τέλειο).

Σκορπιός με Υδροχόος
Η σχέση αυτή από την αρχή θα αποτύχει. Ο Υδροχόος κουράζετε από τους συναισθηματισμούς του Σκορπιού. Ο δεύτερος, θα είναι συνέχεια ανικανοποίητος. Ακόμη και στο σεξ δεν μπορούν να βρεθούν στον ίδιο δρόμο. Συμπέρασμα, είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι.

Σκορπιός με Ιχθείς
Θετικοί και οι δύο, συναισθηματικοί. Το σεξ ότι το καλύτερο. Έχουν πολλά να δώσουν ο ένας στον άλλο.Φτάνει να ηρεμήσουν λίγο από τη ζήλια τους. Οι Ιχθύες μπορούν να ηρεμούν τους Σκορπιούς και ο Σκορπιός μπορεί να απολαμβάνει. Συμπέρασμα, δοκιμάστε αυτή τη σχέση θα πετύχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

loading...
ADnow

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

loading...
ADnow