Σκορπιός - ερωτικά χαρακτηριστικά

Σκορπιός είναι όσοι γεννήθηκαν από 23 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου

Η σημερινή πρόβλεψη του ζωδίου: Εσωτερική αρμονία και μια αίσθηση συνύπαρξης σε ικανοποιητικό βαθμό με τα γεγονότα και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα...

Τα ερωτικά χαρακτηριστικά του ζωδίου Σκορπιός

Δίνοντας συμβουλές στο σεξουαλικό σύμβολο του Ζωδιακού πώς να προβάλλετε την εικόνα σας περισσότερο για να σαγηνεύσετε τον εραστή των ονείρων σας εύκολα μπορεί να θεωρεί σαν προσβολή. Δεν είναι έξυπνο να προσβάλλετε έναν Σκορπιό, που δυσκολεύετε να συγχωρέσει, κι ακόμα περισσότερο να ξεχάσει. Όμως, η τελευταία πρόταση είναι ένα από τα λάθη σας.

Θα πρέπει πραγματικά να μάθετε να μην παίρνετε τα πράγματα τόσο σοβαρά, να αναπτύξετε περισσότερο την αίσθηση του χιούμορ για τη ζωή, και να μην παίρνετε κάθε παρατήρηση εναντίον σας τοις μετρητοίς. Μερικές φορές φαντάζεστε προσβολές ή κριτικές εκεί που δεν υπάρχουν και υποτίθεται ότι είστε πολύ διαισθητικός.
Όλοι ξέρουμε ότι θεωρείτε τον εαυτό σας σαν τον καλύτερο εραστή, ή οι περισσότεροι Σκορπιοί το θεωρούν, και ίσως πράγματι να έχετε μια τεχνική που πετυχαίνει, αλλά λιγότερη αυτοέπαρση δεν βλάπτει. Έχετε την τάση να είστε υπερβολικά ζηλιάρης, κάτι που θα πρέπει να προσπαθήσετε να μειώσετε, ιδιαίτερα όταν γνωρίζετε καλά ότι δεν υπάρχει λόγος. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ είστε πολύ περίεργος για την προσωπική ζωή οποιουδήποτε άλλου, δεν αποκαλύπτετε πολλά για τη δική σας ζωή, και πρέπει να το παραδεχθείτε ότι αυτό είναι άδικο.

Αν σας αρέσει να αναφέρονται συνεχώς στο "κεντρί του Σκορπιού" θα πρέπει να κάνετε τους ανθρώπους να κατανοήσουν ότι μπορείτε να είστε ένα από τα πιο πιστά και τρυφερά Ζώδια. Ο κάθε Σκορπιός βέβαια δεν ψάχνει για σεξουαλικές περιπέτειες σε κάθε γωνιά. Χρησιμοποιείστε τον μαγνητισμό σας όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχετε το χάρισμα που είναι δύσκολο να αντιπαραβληθεί με οποιονδήποτε άλλον, και μια ματιά από τα φλογερά σας μάτια μπορεί να κάνουν κάποιον να πέσει στ πόδια σας. Είναι μερικές φορές πολύ εύκολο για σας να σαγηνεύσετε έναν εραστή, και κατά βάθος γνωρίζετε ότι σας αρέσει η πρόκληση. Σας χρειάζεται επίσης κάποιος που θα διεγείρει τον νου σας καθώς και την ερωτογενή σας ζώνη, έτσι λοιπόν μην πάτε με κάποιον νομίζοντας ότι θα είναι θαυμάσιος στο κρεβάτι, μέχρι να τον γνωρίσετε καλύτερα. Προσπαθήστε να μην σκέπτεστε τόσο τη δύναμη.

Συχνά τα κίνητρά σας στην εκλογή του εραστή έχουν σχέση με το ποιοι είναι, και χωρίς να το καταλάβετε, μπορεί να τους χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Αν μια ερωτική σχέση χαλάσει, προσπαθήστε να μην γίνετε κακός και εκδικητικός όπως στο παρελθόν. Δεν θα είναι εύκολο αλλά αξίζει να προσπαθήσετε. Σταματήστε να ζείτε στο παρελθόν. Το μέλλον έχει να προσφέρει πολλά. Και με την εκπληκτική σας διαίσθηση το νοιώθετε πάντα όταν πρόκειται ν' αρχίσει μια καινούργια φλογερή σχέση. Σ' αυτό, είστε τυχερότερος από πολλούς από μας.