Τοξότης - ερωτικά χαρακτηριστικά

Τοξότης είναι όσοι γεννήθηκαν από 23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Η σημερινή πρόβλεψη του ζωδίου: Αυτή τη στιγμή νιώθετε μια ανάγκη για γλυκύτητα υπό μορφή συναισθηματικής ή σωματικής στοργής ή ακόμα και με την μορφή τροφής. Εχετε...

Τα ερωτικά χαρακτηριστικά του ζωδίου Τοξότης

Θα ταίριαζε περισσότερο σε σας να δίνατε σε μας τους υπόλοιπους συμβουλές για το πώς να προβάλλουμε την εικόνα μας, γιατί είστε ευλογημένος με την ικανότητα να τα πηγαίνετε καλά με τους περισσότερους ανθρώπους. Η θετική σας προσωπικότητα σας εξασφαλίζει πολλούς φίλους. Υπάρχει όμως ένα μειονέκτημα που μπορεί να είναι πολύ εξοργιστικό, και αυτό είναι η διαρκής σας πεποίθηση ότι είστε πάντα αλάνθαστος, και φυσικά μερικές φορές δεν είστε.

Αν ψάχνετε για τον τέλειο εραστή των ονείρων, θα ήταν καλή ιδέα να μετριάσετε τη "τα γνωρίζω όλα" πλευρά της προσωπικότητάς σας. Ίσως να μην γνωρίζετε ότι υπήρχε, πολλοί Τοξότες δεν το ξέρουν, γιατί λοιπόν δεν ρωτάτε στενούς σας φίλους αν συμφωνούν μαζί μου, πιθανώς να ανακαλύψετε ότι έχω δίκιο. Αν σχετιστείτε μ' ένα Ζώδιο που είναι κτητικό, ίσως ψάχνετε για προβλήματα, γιατί κατά βάθος, παρ' όλο που λαχταράτε να βρείτε την τέλεια αδερφή ψυχή, γνωρίζετε ότι χρειάζεστε και την ελευθερία σας. Δεν είναι ότι θέλετε να ερωτοτροπείτε με άλλους ανθρώπους, μολονότι απολαμβάνετε πότε - πότε ένα προσωρινό φλερτ, αλλά υπάρχει κάτι στον χαρακτήρα σας που σας κάνει να μισείτε την αίσθηση ότι είστε δεσμευμένος.

Ο Τοξότης είναι γνωστός σαν τον "μακρινό ταξιδευτή" του Ζωδιακού, και σίγουρα σε πολλούς του Ζωδίου σας αρέσει να μπορούν να φτιάχνουν τις βαλίτσες τους και να ξεκινούν για καινούργιους τόπους. Αν θέλετε να σαγηνεύσετε έναν εραστή που του αρέσει να μένει στο ίδιο μέρος, τότε, ή θα συμβιβαστείτε λίγο ή θα ανασηκώσετε τους ώμους χαμογελώντας φιλοσοφικά και θα ψάξετε για κάποιον που η προσωπικότητά του ταιριάζει περισσότερο με τη δική σας. Με το Δία, τον Πλανήτη της Καλής Τύχης, που κυβερνά το Ζώδιό σας μπορείτε να είστε σίγουρος ότι δεν θα είστε μόνος για πολύ.

Και ποτέ μα ποτέ να μην χάσετε τον θαυμάσιο τρόπο σας να χαροποιείτε τους υπόλοιπους από μας μ' ένα χαμόγελο, μια ζωντανή παρατήρηση ή μια αισιόδοξη παρατήρηση τις σκοτεινές εκείνες ημέρες όταν όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά, αυτό είναι το μεγαλύτερό σας προσόν.