Ζυγός - Ταιριάζει ερωτικά με τα υπόλοιπα ζώδια

Ζυγός είναι όσοι γεννήθηκαν από 23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου

Η σημερινή πρόβλεψη του ζωδίου: Τις διαμάχες, φιλονικίες και έντονες αντιδράσεις δυσαρέσκειας εκ μέρους των άλλων πιθανό να μην τις αποφύγετε. Ειδικά όταν αποφασίσετε...

Οι ερωτικές σχέσεις του Ζυγού με τα άλλα ζώδιαΖυγός με Κριός
Ο Κριός δεν μπορεί να χειριστεί με επιτυχία την λαγνεία του Ζυγού. Είναι μία σχέση με ψευδαισθήσεις και ελπίδες που δεν ολοκληρώνονται εύκολα. Είναι τα δύο άκρα αντίθετα παρόλα αυτά μπορούν να κάνουνε ένα ταιριαστό ζευγάρι. Είναι και οι δύο εξίσου απαιτητικοί φτάνει να καταλάβουνε ότι είναι ένα παιγνίδι που πρέπει να παίζουν και οι δύο σωστά.Είναι δηλαδή μία σχέση η οποία μπορεί να λειτουργήσει πάντα με συμβιβασμό και από τις δύο πλευρές.

Ζυγός με Ταύρος
Το ότι ο Ταύρος είναι προσγειωμένος και ο Ζυγός ρομαντικός αυτό θα κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα για να κρατηθεί η σχέση. 'Έχουνε πάρα πολλά κοινά σημεία αλλά ο Ζυγός βαριέτε πολύ εύκολα τον Ταύρο.Αν μπορούσε να κατανοήσει και να συμβιβαστεί, θα κρατούσαν τη σχέση ζωντανή. Συμπέρασμα, κατανόηση και θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια καλή σχέση.

Ζυγός με Δίδυμοι
Είναι από τα λίγα ζώδια ο Ζυγός που μπορεί να ταιριάξει με ένα Δίδυμο. Κυρίως η πνευματική επαφή είναι εκείνη που τους κάνει να περνάνε ώρες ατελείωτες μαζί. Το σεξ είναι πληκτικό μεταξύ τους. Ο Ζυγός είναι εκείνος που πρέπει να καθοδηγεί τη σχέση και είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τους Διδύμους να λειτουργήσουν και συναισθηματικά. Συμπέρασμα, το μοναδικό ζώδιο με το οποίο μπορούν να λειτουργήσουν οι Δίδυμοι.

Ζυγός με Καρκίνος
Ο Ζυγός όσο νιώθει την πίεση του καρκίνου θέλει να ξεφύγει. Ο Καρκίνος θέλει πολύ διπλωματία για να πείσει το Ζυγό ότι μπορούν να περάσουν υπέροχα μαζί.Όταν ο Ζυγός καταλάβει πόσο καλά μπορεί να περάσει με ένα Καρκίνο τότε θα δωθεί άνευ όρων. Συμπέρασμα, αν μπορούσαν να καταλάβουν πόσο καλά θα περνούσαν μαζί δεν θα χώριζαν ποτέ.

Ζυγός με Λέων
Ο εγωισμός του Λέωντα θα φέρει πρόβλημα στη σχέση με το Ζυγό. Ο Ζυγός απεχθάνεται την πίεση αλλά και τις διαταγές. Ο Ζυγός έχει λεπτότητα και διακριτικότητα, κάτι που δεν καταλαβαίνει ο Λέωντας. Θα μπορούσε να ήτανε μαι καλή σχέση φτάνει να προσαρμοστεί ο Λέων. Συμπέρασμα, ποιος θα δαμάσει το άγριο ζώο;

Ζυγός με Παρθένος
Ίσως να περάσει καιρός για να καταλάβει ο ένας τον άλλο. Όταν όμως γίνει αυτό θα έχουνε μια τέλεια σχέση. Μια σχέση που μπορούν να συζητούν ώρες και με λεπτομερείς αναλύσεις. Στο σεξ χρειάζεται συμβιβασμός γιατί ο Παρθένος στην αρχή θα είναι μάλλον απογοητευμένος. Συμπέρασμα, με λίγο υπομονή θα βρούν τη χρυσή τομή.

Ζυγός με Ζυγός
Και τα δύο άτομα αυτά τους αρέσει η καλή ζωή, έχουν καλό γούστο, κάνουν πολύ καλές συζητήσεις, αγαπιούνται πρώτα πλατωνικά και στο τέλος θα απολαύσουν και το σεξ.Όταν όμως χωρίσουν δύσκολα ξανασμίγουν. Συμπέρασμα, ας φροντίσουν να είναι πάντα μαζί και θα είναι ευτυχισμένοι.

Ζυγός με Σκορπιός
Ο Ζυγός έχει λεπτούς τρόπους και συγκρούεται με την τραχύτητα του Σκορπιού. Παρόλο που μπορούν να έχουν μαι ολοκληρωτική σχέση, οι συγκρούσεις τους είναι μεγάλες. Στο σεξ όμως, είναι και οι δυο αισθησιακοί και νιώθουν τον έρωτα πραγματικά. Συμπέρασμα, καλή σχέση με πιθανότητες καλής συμβίωσης.

Ζυγός με Τοξότης
Αυτά τα δύο άτομα έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, είναι αισιόδοξοι και θετικοί. Ο Ζυγός είναι εκλεκτικός ενώ ο Τοξότης καθόλου. Η απιστία του Τοξότη, εκνευρίζει το Ζυγό. Σμίγουν και χωρίζουν και αυτό μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές. Συμπέρασμα, πρέπει να υπάρχει πάντα μια ισχυρή δύναμη για να τους κρατάει.

Ζυγός με Αιγόκερως
Ο Αιγόκερος είναι οπισθοδρομικός, ο Ζυγός ελεύθερος. Ο Ζυγός κάνει μόνο όσα θέλει ο ίδιος και δεν ανέχεται να του υποδεικνύει τι να κάνει ο Αιγόκερος. Παρόλα αυτά ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλο. Συμπέρασμα, υπάρχει και στους δύο το συναίσθημα οπότε μπορούν να κάνουν μια ολοκληρωμένη σχέση.

Ζυγός με Υδροχόος
Έχουν πολλά κοινά σημεία γιατί είναι και τα δύο ζώδια του αέρα. Μπορούν να απολαύσουν την συζήτηση, τη φιλία και έχουν και οι δυό κατανόηση. Στο σεξ έχουν πολλές ομοιότητες και εκείνη η ώρα μπορεί να γίνει ξεχωριστή. Συμπέρασμα, αυτή η σχέση μπορεί να καταλήξει σε ένα καλό γάμο.

Ζυγός με Ιχθείς
Ο Ζυγός είναι λογικός, ο Ιχθύς υπερβολικός. Ο Ζυγός θεωρεί τους Ιχθύες ύπουλους. Δεν αντέχει τον τρόπο σκέψεις των Ιχθύων.
Μέχρι και στο σεξ ο Ιχθύς θα κάνει τα παιχνίδια του τα πονηρά κάτι που δεν αρέσει στο Ζυγό. Συμπέρασμα, στην αρχή όλα θα φαίνονται καλά όμως αυτή η σχέση δεν μπορεί να κρατήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

loading...
ADnow

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

loading...
ADnow