Ζυγός - ερωτικά χαρακτηριστικά

Ζυγός είναι όσοι γεννήθηκαν από 23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου

Η σημερινή πρόβλεψη του ζωδίου: Τις διαμάχες, φιλονικίες και έντονες αντιδράσεις δυσαρέσκειας εκ μέρους των άλλων πιθανό να μην τις αποφύγετε. Ειδικά όταν αποφασίσετε...

Τα ερωτικά χαρακτηριστικά του ζωδίου Ζυγός

Οι περισσότεροι Ζυγοί που ξέρω δεν έχουν καμιά δυσκολία να προβάλλουν την εικόνα τους με τον καλύτερο τρόπο για να σαγηνεύσουν τον εραστή της εκλογής τους. Φαίνετε άδικο αλλά, έχετε ευλογηθεί με άμετρη χάρη, τακτ και διπλωματία. Και επειδή είστε κατά κανόνα πολύ αναποφάσιστος για τα περισσότερα πράγματα, δεν σας πειράζει ακόμα κι αν πρέπει να παίξετε το παιχνίδι της υπομονής, εφ' όσον σας δίνει την ευκαιρία να αποφασίσετε αν η εκλογή σας ήταν σωστή.

Όμως είναι αυτή η αποφασιστικότητά σας η οποία μπορεί, όταν ειδικά επικρατεί στην προσωπικότητά σας, που θα τρελάνει τον εραστή σας πριν γίνετε ζευγάρι. Ίσως λοιπόν θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να αποφασίζετε λίγο πιο γρήγορα για το τι θέλετε από τη ζωή.
Υπάρχει ένα πράγμα που θα έπρεπε να προσέξετε, στην επιθυμία σας να ευχαριστείτε μερικές φορές μπορεί να έλκετε τα ακατάλληλα άτομα. Σας αρέσει η συντροφιά, και είστε μερικές φορές πολύ ευγενικός και γενναιόδωρος σ' αυτούς που το εκμεταλλεύονται. Κοινωνικά, δεν χρειάζεστε κανένα μάθημα γιατί είστε έμπειρος στην κοινωνική επικοινωνία και μπορείτε να συζητάτε για οτιδήποτε.

Αν είστε τυπικός Ζυγός, μισείτε τις φιλονικίες, αλλά σιγουρευτείτε ώστε αυτό να μην σας οδηγεί τόσο εύκολα στην παραίτηση όταν θα ήταν καλύτερα να επιμένετε στη γνώμη σας. Ενώ συνήθως δεν χρειάζεστε συμβουλές για την πλανευτική τέχνη της Αστρολογίας, ίσως υπάρχουν φορές που η συνηθισμένη Ζυγίσια γοητεία σας δεν πετυχαίνει τόσο καλά όπως θα έπρεπε, που βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βυθιστείτε στην άρνηση. Ίσως υπάρξουν επίσης φορές όταν προβάλλει η Ζυγίσια σας τεμπελιά, όταν δεν σας ενδιαφέρει να κάνετε την προσπάθεια να βγείτε για να διασκεδάσετε. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν τελειώνει μια ερωτική σχέση.

Παρ' όλα αυτά, με την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης, σαν κυβερνήτη του Ζωδίου σας, θα πρέπει να θεωρείστε ευλογημένος. Η αγάπη κατά κανόνα έρχεται προς το μέρος σας επανελλημμένως. Αν είστε αληθινός με το Ζώδιό σας δεν θα σταματήσετε ποτέ να ψάχνετε την τέλεια αδελφή ψυχή, άσχετα από ηλικία, γι' αυτό να είστε θετικός και συνεχίστε να ακτινοβολείτε αυτή την ιδιαίτερη Ζυγίσια γοητεία. Εάν τη χρησιμοποιείτε σωστά, δεν θα αποτύχετε ποτέ να έχετε το απαιτούμενο αποτέλεσμα επάνω στον εραστή των ονείρων που θέλετε να έχετε στο πλάι σας.